luni, 28 aprilie 2014

In loc sa dai cuiva Add pe Facebook, mai bine ti-ai da TIE..


Cand vei invata din greseli, cand vei incepe sa vezi oamenii cu inima si nu cu ochii, cand vei simti cu buzele si nu cu degetele, cand vei face doar bine, cand vei fi pozitiv indiferent de situatie, cand ii vei accepta pe oameni asa cum sunt, atunci vei stii ca meriti tot ce ai, meriti tot. Acceptandu-i pe cei din jur, acceptand ce ti se intampla, te vei accepta si pe tine.
Sa nu uitam ca tot ce ni se intampla e spre binele nostru.
Meritam sa meritam tot.

Libertate. Toata lumea isi doreste libertate. Se lupta pentru libertate. Dam vina pe toti cei de langa noi, devenim victime si urlam din toti rarunchii ca vrem libertate. Ne casatorim si vrem libertate, divortam si vrem libertate, facem copii si vrem libertate, ne angajam dar vrem libertate. Liberte toujours!!!

Copilul meu s-a imprietenit cu copilul din mine si l-a invatat sa redevina liber. L-a reinvatat sa nu mai ia lucrurile in serios, l-a invatat sa mearga descult prin ploaie, sa se dea in leagan fara sa ii pese ce cred "oamenii mari", sa rada atunci cand simte si sa iubeasca sincer si neconditionat.

Liberi venim pe Pamant si tot liberi ar trebui sa si plecam. Libertatea este in noi, nu in afara. Trebuie doar sa fim constienti de ea. Este minunat sa poti fi liber desi esti intr-o relati; iar cel mai minunat este ca partenerul tau sa nu iti ingradeasca libertatea. Asa cum spune Osho "Nimeni si nimic nu ne apartine!"

Sa fii liber inseamna sa iti eliberezi mintea si sa iti deschizi sufletul.

Mai bine ti-ai da Add tie, mai bine ti-ai da Like pentru orice gand bun pe care il ai, mai bine ai da Tag with Myself si Check-In in My Heart, In a Relationship with ME, sau I am feeling blessed in my soul. Mai bine dai Block fricilor si Delete supararilor, si Fallow for my happiness...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu